Ismerje meg Mikulásországot!

Mikulásország egy olyan színházi társulat és rendezvényszervező szolgálat, ahol nem néhány órás tanfolyamon „képzett” alkalmi fellépők, hanem diplomával rendelkező színészek jelenítik meg a Mikulást, a Téltündért és a Krampuszokat.

A Mikulásországból érkező kedves, megértő, bölcs Mikulás köszöntőt, verset mond, énekel, szerepelteti a kicsiket, a "Varázskönyvből" elmondja intelmeit, dicsér és ajándékoz.  A jóságos Mikulás nem egyedül érkezik a gyerekekhez, hanem igény esetén elkísérik krampuszai és a Téltündér is.

Ki az igazi Mikulás?

tesszük fel a kérdést, amikor tornacipős vagy ittas emberek próbálják Mikulásként eladni magukat. Sok gyerek ilyenkor éli át élete első nagy csalódását, hiszen ők minden részletre figyelnek és megjegyzik azokat a hibákat, melyek lerombolják az illúziójukat.

Igénytelen utánzat, rossz álmikulás az, aki azt hiszi magáról, hogy elég felvenni egy jelmezt, betanulni néhány hatásos mondatot és máris az igazi Mikulásként léphet a gyerekek elé. Szerencsére a gyerekek felismerik az „álmikulásokat”, a ripacsokat, Mikulásország lakói pedig tudják, hogy a Mikulás-mesterséget is ki kell tanulni, ugyan úgy, mint minden más szakmát. Éppen ezért szeretnénk meghívni Önöket Mikulásországba, ahol hagyományőrző alapon nyújtunk Önöknek színvonalas szolgáltatást!

Tanácsaink

Mikulásrendelésnél kérjük, hogy ne az utolsó napokban telefonáljon, mert már hetekkel, hónapokkal előtte megtelnek az idöpontok. Ha idáig nem volt megelégedve más szolgáltatók Mikulás műsorával, akkor idén decemberben rendeljen tőlünk Mikulást, garantáljuk, hogy jövőre is bennünket fog hívni.

Ossza meg gyermekével, az igazi Mikulással való találkozás élményét!
Jutalmazza dolgozóit fergeteges Mikulás és/vagy Karácsonyi party-val!
A Mikulásról, a gyerekek szakszerű játszóházi foglalkoztatásáról, felügyeletéről gondoskodunk!

Igényesen elkészített díszleteink, jelmezeink az elmúlt években nagyon sok dícsérertet kaptak, de tudjuk, hogy ezek mit sem érnének hozzáértő emberek nélkül, akik értenek a gyerekek nyelvén, és megtalálják velük a közös hangot. Erre többéves színházi tapasztalatunk, tudásunk és a számtalan pozitív visszhang a garancia.

Egyedi igények megvalósítása

Készséggel valósítunk meg egyedi igényeket is, így pl.: helszínfoglalás, teremdíszítés, teljes dekoráció, vendéglátás, plakátkészítés, angol/német nyelvű animátorok, stb.

Mikulásszínház

A mikulás előadások 45 perces zenés, interaktív, élőszereplős mesejátékok, melyekben már a történet során megérkezik a Mikulás és a mese végén közösen énekel a gyerekekkel, igényes mikulás-zenei alapokra, majd szerepelteti a versekkel, dalokkal készülő gyerekeket és igény esetén ajándékokat oszt ki, akár egyenként is.

Karácsonyiszínház

A karácsonyi előadások 50-60 perces zenés, interaktív, báb- és élőszereplős mesejátékok, melyekben a Téltündér és a pásztorok közösen énekelnek a gyerekekkel, igényes karácsonyi zenei alapokra.